I WAS INSECURE

Sista provet i åttan avklarat. Nu är det bara musikuppspelning som avgör om jag får något betyg hehe....
Men nu vill jag bara ha lov. Mitt huvud gör ont varje kväll och jag är alltid trött!
Ska iaf träna ikväll, och hoppas på att få gå ut efter det.

jag hoppas verkligen på en supersommar. Ska utomlands 2 gånger till spanien, första gången en resa med pappsen till Barcelona, sedan en veckas solsemester med mamma! Småresor med Felicia ocksÅ! Drömmer om grymt väder också. snälla gud, låt sommaren 2011 bli braaaaaa

LIVING IN A LONELY WORLD

Toppenhelg hittils! Igår hade vi ett litet filmmaraton hemma hos jesper, och idag fortsätter det. Ska få med dem till Ica så att jag får köpa en B&J och smaska på medan vi kollar på filmen. Skönt att för en gångs skull kunna släppa allt plugg och leva livet.

När jag ser att alla stressar med kärleksarbetet, så blir jag glad att jag trots allt började i tid. Och lämnade in det tidigare, så jävla skönt att ha det gjort nu!!

Jaja, nu ska jag rusa iväg och möta felicia och sedan storma in hos jesper. Ha en bra dag.! PUSS



Världens bästa vän

ROAD TO LOVE

Väldigt rolig dag igår, och inatt sov jag hur skönt som helst! En springtur + en god lunch väntar på mig idag, sen får jag se vart dagen tar mig. En dejt med Felicia blir det iallafall, vad vi nu hittar på.



köpte lite apfula strumpor också, trodde doch inte att de var så höga , haha.. köpte också ankel strumpor i massa färger

27 MAJ

Godmorgon. IDAG är det iallafall fredag. Vi får se om jag åker till marknaden med Felicia, hon är ju trots allt på hajk och kanske är jättetrött när hon kommer hem! Är sugen på lite brända mandlar...
Jag är jättetrött idag, sov jättedåligt och har ont i mitt huvud. Om det blir värre drar jag hem från skolan skulle jag tro.

Ha en bra dag bästa!


HAHA en bild på mig och Matilda från stockholmsresan 2009!!

YELLOW

Fixade pass idag hos polisen, gick väl bra, kortet blev urfult men det blir det alltid så...
Hittade en söt, vit tunika som jag skulle kunna tänka mig på skolavslutningen, vi får se hur det blir med den saken


Denna godis kommer till mig någon gång under nästa vecka! längtar.. MUMMA, vill ha alla färger som finns, och yes! fler ska det bli!

I'M AS FREE AS MY HAIR

Tänkte skriva fredag, men kom på mig själv, det är endast torsdag! Börjar med lite amerikanska idrotter klockanhalv nio. Drar då snart och möter Alva! Ska bli trevligt att få träffa saknade Emma som har anländt från New York. Ha en bra dag!!

TIME TO START REBUILDING

Kärleksarbetet är klart och nu är det bara den lilla slutspurten kvar tills sommarlovet! Mår toppen idag!
Nu hoppas jag bara på mitt välförtjänta vg på arbetet! kom igen dååååå......

Annars försov jag mig imorse. På drygt tio minuter hann jag vakna, klä på mig, packa och cykla till Felicia, Rekord? jaa typ! Fan va grym jag kände mig

I helgen bär det av till moster möjligtvist, och imorgon ska jag skratta åt Felicia som ligger och hajkar på nån ö nånstans! HAHAH SYND lilla vän!


MARRY THE NIGHT

Hade jättekul med Felicia idag. Efter allt slit med skolan behövde jag verkligen en kväll med bästis. Nu återstår bara en kärleksnovell. Jag känner att jag äntligen börjar leva igen..




Min vackra vän



JUST KEEP ON WORKING

Jobbig tid i skolan nu. Jag klarar det hyfsat, och nu är det bara ett par stora saker till!
Joggingen idag tog slut på alla min energi, men ska pallra mig ut på en fotograferingspromenad ( jedrans vilket långt ord, om det ens är ett ord?) med Felicia sen!

livstecken

Volleyboll-tuneringen idag gick bra, högt över förväntan. vann 5/6 matcher och är stolt! Kan dock inte säga att jag gjorde så mycket för laget, menmen. Surt att förlora med 2 poäng mot några man sååå gärna ville vinna över!

Blev ett sorgligt farväl för min och emmas del idag. Hon åker till newyork den jäveln.. Kommer sakna dig pluttemma!! Ha så grymt roligt iallafall!

Återgår till älskade kärleksarbetet nu, hejdå


Stackars lilla mig..?

NU ÄR JAG SÅ ÄCKLIGT TRÖTT PÅ SKOLAN.
Alla dumma lärare har för höga krav på oss. Ingenting blir bra nog för dem och jag tror inte de ens tänkt på att vissa blir helt nedsatta och deprimerade av ett äckligt arbete???? det är helt sjukt alltså
Nu har jag suttit timmar, TIMMAR , varje dag efter skolan i mer än en månad, JA MYCKET MER. jag orkar inte mer nu. Jag tänker bara skriva klart det dumma kärleksarbetet , på kanske några dagar. skriva in det snabbt, innan jag ångrar mig och sedan lämna in det. Få mitt G/VG ich faktiskt inte gå under för att jag inte får MVG haha?
Vårat handslag emma... vi får väl se hur det blir med Bron? haha
Men seriöst. detta arbete står inte för mitt slutbetyg i nian, och det är det som är viktigast.
Nu jävla ska det in i kärleksboken sen ska jag njuta så extremt mycket av sommarlovet och ta nya tag i nian
BRA då säger vi så!


GRYMT

Dagen i stockholm var jättekul! Mådde bara väldigt dåligt efter sista karusellen så jag nästan inte kunde gå. Men shit vad kul det varit. Vi delade tyvärr upp oss väldigt mycket, som vi visste skulle hända.

Nya bergochdalbanan är INTE kul, den är vidrigt läskig tycker jag...

KAN iNTE SLUTA TJATA

Sitter nu här med Felicia och läser hemska inlägg på bloggar. Jag blir deprimeraaaad,

TAGGAR TILL GRÖNAN ÅTERIGEN!!!! med godis och saft!!!

Skulle varit smidigt att typ sovit med feli, men om jag kom på det nu skulle mamma nog inte acceptera det. jaja :(
asså jag viil va iiiii sssssthlm nuuuuuuuuuuuuuu

slipper onsdagen ! = slipper jobbigaste dagen i veckan daaaaaaaaaaah


x-tremt söta tjejer jao
A

AGSJIGOEJGOIEKF

IMORGON SKA JAG TILL GRÖNA LUND. har ingen aning om vad jag ska ha på mig. först ska vi gå på stan i ett antal timmar tills 3 ( då grönan öppnar) och vara där till typ 11. Jag kan ju ha shorts på mig. men då kommer jag frysa vid 11 antar jag...får väl ta med lite kläder, det löser sig nog! vad ska ni ha på er tjejer?

Taggad till tusen och nu ska jag njuta av denna vackra tisdag! måste ner till stan och köpa linsvätska ORKA


INTE MYCKET KVAR NU

För det första, SHIT DET ÄR 5 VECKOR KVAR AV 8AN !? otroligt lite! tiden kommer rusa fram och snart sitter vi där i klassrummet med betygen i handen och i fina vita klänningar, LÄNGTAR något enormt!

På onsdag bär det av till Gröna Lund med tjejgruppen. Ska bli skojigt.  cassandra tjatar att jag ska åka frittfall och det kan hon glömma. Jag sätter mig inte i den . ALDRIG I LIVET


CHILL PRAO

Fast ibland kan det bli lite FÖR chill. De har tyvärr inte så många kunder så på förmiddagen och eftermiddagen är det helt tomt och man får bara stå och glo. Som tur är får jag och Emma GRATIS glass hur mycket vi vill, AWESOOMME jag ääääälskar kulglass så jag vill typ bo i glassståndet.

Ingenting mer speciellt förutom att det endast är 5½ vecka kvaaaaaaar, GALET LITE




PRAO

Hemma från en helt okej dag på praoen. På morgonen var det långtråkigt men Emma kom och räddade mig. Stackarn går till 6 idag...
Är helt slut i mina ben efter att ha stått hela dagen. Men det var värt det, vi fick ju trots allt gratis kulglass!

Nu sitter jag och skriver på kärleksarbetet, snart ska jag äta något och sedan fortsätts kvällen med plugg!

BILDER FRÅN LÖRDAG




HARPERS ISLAND

Igårkväll kom jag och felicia in vid typ 9 ? och vi la oss och tittade på Harpers Island. Nu har vi kollat klart ALLT och det var så sjuuuuuuuukt bra! Sorgligt läskigt spännande bajsbra ååååååh jag vill se mer!

Nu vill jag grilla marshmellows till lunch. Hajdo . bilder kommer sen

RSS 2.0