Längtar

Kände mig en aning väldigt besviken efter hemkunskapsprovet idag. Kände att jag borde pluggat mer och på rätt saker. Men ett G får jag iallafall!
Dagen flöt på och nu på kvällen gjorde jag ett gäng american pancakes till yo y mi madre! Gott som satans, med lite björnbär WII MUMS!

Nu tycker jag på fullt allvar att tiden kan gå lite fortare. Hoppa till juni så får vi sommarlov och sen i Juli åker jag och familjen till Mallorca! underbarrrrt



19:00

Fick slutligen med mig Alva ner på stan. En riktigt lyckad dag! Jag fick med mig en apsnygg plånbok hem, 2 basicplagg från MONKI och trosor!

chilldill . nu sitter jag och fipplar lite med spanskaredovisningen. Känns som om jag kommer faila stort! jaja livet går väl vidare antar jag!



UPPE MED TUPPEN

Klockan exakt 07:00 öppnade jag mina ögon! är det sant? klockan SJU på en STUDIEDAG?
Fast ändå rätt skönt. Solen lyser redan massor och det är vaaarmt, välkommen efterlängtade vår?

Nu är det såhär att jag ska unna mig världens godaste frukost idag. Vi får se vad jag hittar på men god ska den vara. Sen får jag se vart denna dag tar mig. Annars får jag väl pallra mig ner mot stan SJÄLV eftersom ingen människa tänker följa med . znark


Yeah 3x

BÄSTA LISTAN EVER LIKSOM <------- Min älskade spotifylista

Skolspurten fram till påsklovet är ingenting annat än hemsk!
Prov, inlämningar och redovisningar,,,, det tar kål på mig.
Efter påsklovet är det prao och sen är det superchill fram till sommarlovet!

Just nu spelas Chris Browns album i mina hörlurar om och om igen. Hur bra? ASBRA!

Studiedag imorgon och jag har ingenting att göra!

Du är bäst Felicia


Åh lilla vän, jag kan se vad du tänker

Vi gillar Avril Lavigne's nya album och lena philipssons- idiot ( haha:( ), fast vi gillar inte skolan. Jag blir på obeskrivligt dåligt humör på kvällarna bara för att jag är stressad av skolarbetena. Inte chill!

Något som är lite mer chill är att det är fredag imorgon! yeyy! Men min lilla felicia ska vara borta hela helgen och dissa mig! dumtjej! + att vi hade en nyttig vecka denna vecka som jag lyckats otippat bra med ( förutom en semla som råka slinka ner), så därför blir det inge godis imorgon, skitkotte

LIFESIGN

Tänker inte skriva förlåt för dålig uppdatering, för knappt någon läser ju, så de skulle bara vara konstigt!

Jag ville bara visa livstecken och säga att jag är kär i mitt nya orangea läppstift i färger "dare" från makeupstore!
Men det är nog nästan lite väl färgstarkt för att jag skulle våga använda det.. men någon vacker dag, då ska jag våga!;)

hade världens bästa sportlov typ! med felicia varje dag , du är bäst!


RSS 2.0